CARROGARD
 
PROIZVOD:Sredstvo zgotovljeno za primjenu za zaštitu od mrlja  ulja , masnoće i vode (sadrži u sebi otapalo)za trajnu zaštitu neglaziranih podnih pločica i ploča iz prirodnog kamena.Što je gušća struktura, to je i zaštita od mrlja djelotvornija. Sredstvo za impregnaciju ne tvori zatvoreni film. Za unutar i izvan. 
OBRADA:CARROGARD se pomoću valjka  od janjeće kože jedan ili dva puta dobro nanese na suhu i čistu oblogu (ovisno o sposobnosti upijanja), te ravnomjerno razdjeli s krpom. Izbjegavati stvaranje lokvi .Količine koje nisu apsorbirane nakon 60 minuta  obrisati. Nakon 24 sata djelovanja, obloge su nepijajuće za ulje , masnoće i vodu. Nakon 6 sati  može se hodati po osušenoj oblozi.Ne smije biti otvorenog plamena, ne pušiti, prostorije dobro prozračiti.Polirane površine:presušene trake na poliranim pločicama (teraco, i sl.) i tvrdom kamenu mogu se odstraniti s INOLIT-om ili s krpom navlaženom benzinom za pranje. Za materijale osjetljive na kiseline kao mramor ili mesing ne upotrebljavati INOLIT. 
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE:Impregnirane obloge mogu se čistiti, s uobičajenim sredstvima za čišćenje u domaćinstvu koja se nalaze u prodaji. Kod uporabe organskih otapala mora se dodatno impregnirati.Neodgovarajuća su ona sredstva za čišćenje koja na površini zaštićenoj od mrlja  stvaraju nekakav ostatak, trag. 
SKLADIŠTENJE:Rok trajanja je najmanje 12 mjeseci u zatvorenoj posudi.Čuvati sigurno od djece. 
UPOZORENJE:   A II / lako zapaljivo. Držati dalje od izvora paljenja – ne pušiti. Pare ne udisati. Ne bacati u kanalizaciju.Štetan po zdravlje: kod gutanja može uzrokovati oštećenja pluća. Ne smije doći u ruke djece. Izbjeći dodir s kožom. Kod gutanja ne izazivati povraćanje. Odmah potražiti savjet liječnika  te  pokazati pakiranje ili etiketu. Poduzeti mjere protiv elektrostatičkog pražnjenja. Preuzimamo jamstvo za besprijekorna svojstva našeg materijala, ali na temelju mnogostrukih uvjeta na gradilištu ne preuzimamo jamstvo za izvšene postupke pri radu. 
UPORABA: 25-80 ml/m2
 
Povratak