STEINVERSIEGELUNG
 
PROIZVOD:Bezbojna zaštita sa svilenim sjajem. Pojačava boju i strukturu. Ne žuti (od ležanja), vremenski postojan , diše. Nije prikladan za polirane, glazirane i neupijajuće površine. 
PODRUČJE PRIMJENE:Za sve površine od  prirodnog i umjetnog kamena sposobne da upijaju kao što su: škriljavac,porfir, pješčenjak, teraco, vapnenačke ploče , prani beton, betonski komadi. 
Za unutar i izvan. 
OBRADA:Pažnja: podno grijanje isključiti 12 sati prije tretmana. 
Jednostavna primjena nanošenjem pomoću četkice na čistu, suhu površinu. Već nakon kratkog vremena premaz je suh i po njemu se može hodati. 
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE:Za čišćenje upotrijebiti sredstva za čišćenje pločica i prirodnog kamena (mat) od ALPIN, ili mlijeko za terakotu “ Terra- Cotta- Milch “ (sa sjajem) prema propisu. 
SKLADIŠTENJE:Posude treba čuvati na temperaturi do + 30 °C i trebaju biti zatvorene. Treba izbjegavati duži kontakt sadržaja sa zrakom (vlaga u zraku). 
ROK TRAJANJA:Cca 9 mjeseci u originalnoj posudi. Načetu posudu odmah zatvoriti. 
UPOZORENJE:  A II  lako zapaljivo. Ne smije doći u ruke djece. 
Izbjeći dodir s kožom. Kod gutanja ne izazivati povraćanje. Odmah potražiti savjet liječnika te pokazati pakiranje ili etiketu. 
Naša stručna služba za primjenu za sva daljnja pitanja  rado Vam stoji na raspolaganju.Preuzimamo jamstvo za besprijekorna svojstva našeg materijala, ali na temelju mnogostrukih uvjeta na gradilištu ne preuzimamo jamstvo za izvšene postupke pri radu. 
POTROŠNJA: Već prema usisnoj sposobnosti podloge između 50 – 150 ml/m2 
 
Povratak