BETONSIEGEL
 
PROIZVOD:Bezbojna zaštita sa svilenim sjajem. Postojana na UV- i Acryl-disperziju koja u svom sastavu ima sapun.Dobra propusnost pare. Prepreka za CO2 . 
PODRUČJE PRIMJENE:Za sve mineralne građevinske materijale koji mogu upijati kao npr. fasade iz betona, opeke,obloge iz bet.gotovih elemenata, ploče nogostupa, kao i ostale proizvode iz betona. 
OBRADA:Površine koje će se zaštititi treba očistiti od svih viškova –odvojenih dijelova, slojeva nepoznatog porijekla /(uljne boje itd.)  i prašine.BETONSIEGEL nanosi se dva puta s aparatom za prskanje ili četkom. Drugi se sloj smije nanijeti tek nakon što se prvi sloj osuši (nakon cca 2-3 sata).BETONSIEGEL može se nanositi i na još vlažnu površinu, čime se vrijeme sušenja adekvatno produžava. Kod suhe podloge i normalnih vremenskih uvjeta pospješuje se sušenje premaza za beton unutar manje sati. Prilikom premazivanja na otvorenom prije nego se premaz sasvim osuši , premaz nikako ne smije pokisnuti.Nakon uporabe radne aparate odmah oprati vodom. 
UPOZORENJE:. Za daljnja pitanja naši Vam stručnjaci rado stoje na raspolaganju. Preuzimamo jamstvo za besprijekorna svojstva našeg materijala, ali na temelju mnogostrukih uvjeta na gradilištu ne preuzimamo jamstvo za izvšene postupke pri radu. 
POTROŠNJA:  100-200 ml/m2
 
Povratak