ANTI - GRAFFITI
 
PROIZVOD:Pripremljen za uporabu, specijalni premaz na bazi prirodnih voskova. Sadrži otapala. 
PODRUČJE PRIMJENE:Zidane fasade, fasade iz prirodnog i umjetnog kamena , pločica , žbuke i betona. 
Fasade su sigurno zaštićene od mazanja i šaranja bojom kao i od drugih prljavština.Vrijedna građevinska supstanca biti će njegovana i sačuvana. 
PREDNOST U PRIMJENI:ANTI- GRAFFITI je jednokomponentni sustav i stoga je vrlo lako i bez problema raditi s njim. Kad se osuši praktično je nevidljiv i ima hidrofobna (vodoodbojna) svojstva. 
Propusnost vodene pare dotične podloge mijenja se vrlo neznatno (15-20 %).Troškovi rada kod čišćenja zaprljanih površina smanjuju se na minimum te je zbog toga sveukupan trošak krajnje umjeren(jeftin). Kod višegodišnjeg vremenskog utjecaja nisu se mogle utvrditi nekakve promjene, tako se proizvod može ocijenit kao postojan na ultra-violetne zrake. 
OBRADA:Na suhe površine nanijeti kistom, soboslikarskom četkom, valjkom ili najbolje s aparatom za prskanje. Prije svega na usisno sposobne podloge potrebno je nanijeti i drugi sloj 
(mokro na mokro).Sva onečišćenja na tako zaštišenoj podlozi daju se s visokotlačnim aparatom bez muke odstraniti. Nakon svakog čišćenja treba zaštitu s ANTI-GRAFFITI ponovo obnoviti. 
UPOZORENJE:   A II  / lako zapaljivo. Držati daleko od izvora paljenja – ne pušiti.Izbjegavati dodir sočima i kožom. 
Za daljnja pitanja naši Vam stručnjaci rado stoje na raspolaganju.  
Preuzimamo jamstvo za besprijekorna svojstva našeg materijala, ali na temelju mnogostrukih uvjeta na gradilištu ne preuzimamo jamstvo za izvšene postupke pri radu. 
SKLADIŠTENJE:Posude treba čuvati na temperaturi do + 30 °C i trebaju biti zatvorene.  
POTROŠNJA: Ovisno o usisnoj sposobnosti podloge   100-300 ml/m2.
 
Povratak