ALPIN – KRISTALIZATOR
 
PROIZVOD:Za površinsku obradu mramora  
( kalcijkarbonat - kameni pod ). 
PODRUČJE PRIMJENE:Čini mramor otpornijim na habanje, sjaji, ne kliže, odbija nečistoću i pojednostavljuje njegu.ALPIN - Kristallisator samo na čistoj podlozi primjeniti. Malo se troši. 
OBRADA:Za materijale osjetljive na kiseline, vapnenački kameni pod ( mramor ).Primjenu na umjetni pod treba prije provjeriti. Prije upotrebe promućkati. Nerazrijeđen sa kanticom za sprej na    1 - 2 m2 nasprejati. Ne smije se osušiti. Odmah s teškim, lagano rotirajućim strojem utrljati, sa finom čeličnom vunom obraditi dok ne dobije sjaj.Preostalu površinu na isti način obraditi, čeličnu vunu povremeno promijeniti. Postupak ponoviti. 
UPUTSTVO:Kristalizator sadrži magnezijfluorsilikat-6-hidrat. Štetno po zdravlje ako se popije. Ne  smije doći u ruke djece. Držati dalje od namirnica,pića i stočne hrane. Izbjegavati dodir s kožom i ožima. Kod već njegovanog kamena fluotiranje, premazivanje ili prljavštinu sa SPEZIAL-GRUNDREINIGER odstraniti prije kristalizacje.  
ODRŽAVANJE: MARMORMILCH prema uputi.  
Preuzimamo jamstvo za besprijekorna svojstva našeg materijala, ali na temelju mnogostrukih uvjeta na gradilištu ne preuzimamo jamstvo za izvšene postupke pri radu. Prije odvoza otpada, ostatak sredstva isprazniti. 
SKLADIŠTENJE:U originalnom pakiranju ca. 1 god.  Od smrzavanja zaštititi.
 
Povratak